Er is Nieuws: Nieuwe Sales Vertegenwoordiging en Product Uitbreiding

01/10/2024

Vanaf 1 oktober 2024 zullen enkele belangrijke wijzigingen binnen het UNI-BRIGHT team ingaan. 

Vanaf deze datum zal Jan Dedrie de nieuwe Account Manager worden voor de regio’s Oost- en West- Vlaanderen en delen van Wallonië. Jan komt van Europole en brengt een ruime ervaring in de verlichtingsindustrie met zich mee. Hij zal de klanten overnemen van Steven Meesseman en Jean Bacq.

Steven Meesseman, die over de jaren heen uw gewaardeerd contactpersoon is geweest, zal overgaan naar een nieuwe, strategische rol binnen UNI-BRIGHT. Als Senior Project Manager zal hij zich richten op de ontwikkeling van geavanceerde verlichtingstechnologieën en -projecten. Jan Dedrie wordt daarmee de primaire contactpersoon voor klanten in Oost- en West-Vlaanderen en Henegouwen, terwijl Steven zal bijdragen aan de groei van UNI-BRIGHT op internationaal niveau.  

In de komende maanden zal Jan, samen met Steven en Jean, contact met u opnemen om een persoonlijk gesprek in te plannen om zich voor te stellen als uw nieuwe vertegenwoordiger. Wij geloven dat deze interactie zal zorgen voor een soepele overgang en Jan in staat zal stellen om uw specifieke behoeften beter te begrijpen om uw bedrijf te ondersteunen. Dit geeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen die u nog hebt tijdens deze overgang.   

Als u in tussentijd vragen hebt, neem dan gerust rechtstreeks contact op met Jan via jan.dedrie@unibright.be of +32 497 63 38 70.

We willen u daarnaast ook informeren dat Jean Bacq aan het einde van dit jaar met pensioen gaat na een lange en succesvolle carrière. We willen hem bedanken voor zijn bijdrage bij UNI-BRIGHT en wensen hem het allerbeste met zijn welverdiende pensioen.  

Tot slot, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we, gezien Jan’s expertise met het Europole productassortiment, vanaf 1 januari 2025 een geselecteerde reeks Europole producten in ons portfolio zullen opnemen. Dit zal ons helpen ons aanbod uit te breiden om aan uw projectbehoeften te voldoen. Deze Europole producten zullen een aanvulling zijn op onze bestaande productlijnen en zullen dezelfde normen van kwaliteit, prijs en service blijven bieden die u van UNI-BRIGHT gewend bent.

Deel dit bericht

Hebt u interesse in onze activiteiten?

Laat je gegevens achter